jueves, 30 de agosto de 2007

Concentració de Gegants i Caps Grossos a Calonge


La Carla Gou i Dalmau, com sinó, és UNA GOU!!! És la TATA de l'Arnau i la meva fillola. "Un bitxet".


S'ha acabat sortir de nits i anar de copes! ara la nostra vida són els gegants, les xocolatades, els pallassos... ja li vaig agafant gust a la cosa, fins i tot sóm capaços d'anar a domir a les 22h! ( la veritat és que ja no podem més... a les 21h se'ns han acabat les piles)






6 comentarios:

Anónimo dijo...

Busca sinònims de "bitxo" per no repetir-ho tant.
.....i no es que el nen sigui mogut, es que no s'esta MAI quiet.

Ara,carinyós el que MÉS.

Anónimo dijo...

M'ha agradat molt! però aneu a dormir a les 22h?????? Molt macu el nen i la nebodeta. Es nota que és Gou, en fa tota la cara...
Crisredsmart

mamainès dijo...

Bon dia!
Avui he obert el tru blog, veig que l'Arnau va creixent i molt guapo m'agrada molt que continuis publicant fotos encare que he estat molts dies que no el miraba, doncs l'estiu es quant tinc mes feina, d'ara endavant el tornaré mirar i provaré de publicar alguna foto dons ja he aprés de baixar-me les fotos del mobil a l'ordinador.
Fins aviat i records al (Navarrico)

Cristina dijo...

Gou tia, actualitza ja el blog, que jo sí que vaig fent els deures...
Espero que et vagin bé les vacances, et trobo a faltar!

Anónimo dijo...

Bones gou!!!
des de cassa veiem (la hellen la truji i la xoli) que no actualitzes el teu blog.Nosaltres estem treballadores i seguim el teu exemple mira aixo:http://festesvariesandjob.blogspot.com/

NURIAGUILAR dijo...

Ei flo,kin nen més guapissim k tens! I la veritat és k estas feta una marasa! I kins records els del casament, va ser genial i estaves guapissima! Kuidet molt!